Ik ben Rianne Oude Weernink, 32 jaar, moeder van 2 kindjes van 4 en 1 jaar oud .

Moeder worden was voor mij een soort thuis komen. Dit was mijn roeping, dit hoorde bij mij. Maar de zwangerschappen en het moeder zijn heeft ook zijn uitdagingen. Ik heb moeten leren hoe ik een studie, werk, het huishouden, de zorg voor mijn kinderen én tijd voor mijzelf kan combineren. Tijdens en na de zwangerschappen heb ik geworsteld met depressieve gevoelens. Ik heb ervaren dat het moederschap ongelofelijk mooi en bijzonder is, maar kan ook erg zwaar kan zijn.

In mijn jeugd en jongvolwassen leven heb ik terugkerende depressies gehad. Daarnaast heb ik thuis te maken gehad met een ouder met een persoonlijkheidsstoornis en daardoor een instabiele thuissituatie ervaren. Uit ervaring weet ik hoe het is om niet lekker in je vel te zitten en onzeker te zijn over jezelf. Het gevoel te hebben dat het allemaal teveel is, dat je denkt geen goede moeder te zijn. En dat je in een situatie kunt zitten waarin je het liefste rust en harmonie hebt thuis, maar in plaats daarvan drukte en onrust hebt. Maar ik weet echter ook hoe het is om dit te overwinnen!

Mijn levenservaring en mijn studie hebben mij geleerd hoe je manier van denken -je mindset-  ervoor zorgt dat je je op een bepaalde manier voelt. En welke onbewuste gedachtes en processen je stemming beïnvloeden. Je kinderen spiegelen je gedrag en als je daarvoor open staat dan zul zien dat je daar veel mee kunt oplossen. Ook aan de oosterse filosofie (mindfullness, boeddhisme) heb ik veel gehad. Bovendien ben ik grootgebracht met het spirituele en paranormale, waardoor mijn intuïtie en gevoel heel sterk zijn. Daardoor weet ik dat dit de basis is voor ieder mens: alles begint en eindigt met je gevoel!

Het geeft mij veel energie om vrouwen te helpen weer zichzelf te worden en een balans te vinden in hun leven. Ik deel graag mijn kennis en ervaring, help je weer op weg. In jouw tempo, op jouw manier. Zodat jij je weet goed voelt. Ik wordt enthousiast als ik dan zie hoe een vrouw groeit en weer in bloei staat. Zich zelfverzekerd voelt als moeder en als vrouw.

Ik ben Toegepast Psycholoog met als specialisatie arbeid & organisatie. Door mijn leergierigheid heb ik mij in veel methodieken verdiept en doe ik dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Momenteel volg ik een MBCT (mindfulness based cognitive therapy) opleiding. Daarnaast ben ik Reiki Master, wat ik ook inzet tijdens de coaching. Verder sta ik open voor spirituele en filosofische inzichten.

Hier vind je meer informatie over mijn manier van werken.